SKY DEDECTİVES (GÖKYÜZÜ DEDEKTİFLERİ)

Okulumuz öğretmenlerinden Türkiyem sabah sınıfı öğretmeni  Elif AKSU 'nun kuruculuğunu yaptığı Romanya kurucu ortaklı Gökyüzü Dedektifleri isimli e Twinning projesi için çalışmalara başlandı. Türkiye-Romanya-Litvanya-Bulgaristan ortaklı projemiz ocak ayında başlayıp Mart  ayı sonunda  sona erecektir. Projemiz doğrudan gözlenemeyen yada gözlemlenmesi süreç gerektirecek yağmur gökkuşağı, kar, dolu şimşek gibi hava olaylarını öğrencilerimizin anlamlı bir şekilde öğrenmelerini sağlamak amacıyla başlatılmış ve ortak okullarımızla geliştirilerek müfredatımıza uygun içerikler üretilerek yürütülmesi planlanmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin duygusal gelişimleri aylık kavramlarımızla ilişkilendirilerek çalışmalarımız çeşitlendirilecektir.

07-01-2024